Jouw STEK, jouw makelaar!

STEK: jouw favoriete plek

Bij ons draait alles om jouw favoriete plek – de plek waar je niet alleen woont, maar vooral waar je je fijn en vertrouwd voelt. Hier maak je herinneringen, kun je ontspannen en tot jezelf komen. Kortom, een stek is een plek waar je woongeluk vindt en kunt genieten van het leven. (alleen of samen met anderen)

Onze missie is jouw woongeluk!

Een huis kopen of verkopen is niet zomaar iets. Het is een belangrijke stap in je leven waar een gevoel bij een huis een grote rol speelt, maar waarbij je ook vertrouwen nodig hebt om de stap te durven zetten. Hoe fijn is het om een betrokken makelaar te hebben die je begeleidt bij deze spannende stap en die jouw woonavontuur zorgeloos en onvergetelijk maakt.

Verkoop samen met ons Koop met ons

We willen dat jij je gewaardeerd voelt. We gaan voor het beste resultaat en we doen dat op een eerlijke en transparante manier. Want we willen dat jij op ons kunt vertrouwen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij geloven in de kracht van persoonlijke betrokkenheid. We zijn ons eigen makelaarskantoor gestart omdat we niet alleen huizen willen kopen en verkopen, maar ook jouw betrouwbare partner willen zijn voor al je woonvragen. Onze missie is om jouw woondromen werkelijkheid te laten worden, vanuit een zorgeloos proces en met oprechte aandacht voor jou.

Of je nu op zoek bent naar een nieuw thuis, jouw huidige woning wilt verkopen, of gewoon nieuwsgierig bent naar ons aanbod, wij staan voor je klaar. We zijn trots op ons werk en we zijn ervan overtuigd dat we ook jou kunnen helpen om je woondroom te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om kennis te maken!

Neem direct contact op!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Makelaars Tjedde & Jeoffrey

Aangenaam, wij zijn Tjedde en Jeoffrey, jouw makelaars in Groningen en omstreken. Wij delen de liefde voor de stad, de passie voor wonen en de droom om te ondernemen. Vanuit jarenlange ervaring in de makelaardij wilden we het nét even anders doen. Daarom hebben wij onze kennis, ervaring en enthousiasme gebundeld en zijn we ons eigen makelaarskantoor gestart.

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod