Wij halen alles uit jouw STEK

Hoe wil jij jouw huis het liefst verkopen? Wij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak omdat we geloven dat elke situatie en woning uniek is. Of je nu een minimale benadering wenst of dat we alles uit de kast halen, wij zorgen altijd voor een overtuigende verkoopcampagne. Wat je wensen ook zijn, wij gaan op onze eigen unieke wijze voor je aan de slag. Onze passie voor wonen combineren we met een persoonlijke benadering om jouw huis succesvol te verkopen in Groningen en omgeving

Wil je weten hoe wij jouw huis laten opvallen? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ja, graag

De route naar succes
Stappenplan voor een succesvolle verkoop

 
 

Eerste kennismaking: persoonlijk verkoopplan

Een goed begin is het halve werk, dit is de basis van iedere geslaagde verkoop. Hoe bereiken we potentiële kopers en welke vraagprijs is perfect? Wij weten wat er speelt op de woningmarkt in Groningen en beschikken over relevante data om hier het juiste antwoord op te kunnen geven. hoe we jouw woning het beste in beeld kunnen brengen bij potentiële kopers. Iedere kennismaking bereiden wij grondig voor en naderhand ontvang je een persoonlijk verkoopplan met een uitgewerkte strategie. Dit geeft jou het vertrouwen in een samenwerking waar je 100% achter staat.

Presentatie: de kunst van het verleiden

Van sfeervolle beelden, doordachte interieurstyling tot ons in het oog springende bord in de tuin – wij weten hoe we de aandacht kunnen vangen. Of we nu bescheiden beginnen of meteen groots uitpakken, wij storten ons vol enthousiasme op jouw woning. Ons doel? Jouw woning op de meest effectieve manier presenteren. Door onze uitgebreide presentatie zorgen we niet alleen voor een compleet beeld, maar trekken we ook uitsluitend serieuze kijkers aan.

De bezichtigingen: Showtime

Dit is misschien wel de belangrijkste stap in het verkoopproces. In ieder geval de leukste stap, als je het ons vraagt. Wij zijn overtuigd van de kracht van persoonlijke bezichtigingen en we doen dit met aandacht en plezier. Hier kunnen we potentiële kopers goed begeleiden, zodat ze direct zien hoe jouw huis perfect past bij hun wensen. Of het nu gaat om het benadrukken van unieke kenmerken, het beantwoorden van vragen, of het delen van inzichten over de buurt, we zijn er om jouw huis op de meest overtuigende manier te presenteren. Uiteraard voorzien we je achteraf van feedback over alle reacties.

Onderhandelingen: de beste koper

Het draait niet alleen om het hoogste bod, maar ook om de beste match met jouw wensen. Natuurlijk is het bedrag belangrijk, maar wij kijken verder. Voorwaarden spelen een cruciale rol, en daarom adviseren we niet alleen over onderhandelingen, maar ook bij het maken van keuzes. Het is jouw beslissing en wij staan voor je klaar met eerlijk advies, zelfs als het niet het antwoord is waarop je hoopte. Je kunt altijd rekenen op een vlotte, transparante en duidelijke communicatie van onze kant, want dat is essentieel in deze stap.

Afhandeling: soepel en nauwkeurig

Gefeliciteerd, we hebben een koper gevonden! Jouw huis is bijna verkocht, nu rest alleen nog het papierwerk. Alle gemaakte afspraken leggen we zorgvuldig vast in een heldere koopovereenkomst; daar kun je op vertrouwen. Geen zorgen over ingewikkelde juridische termen of kleine lettertjes – wij leggen je alles eenvoudig en begrijpelijk uit. Zo blijft alles glashelder.

Eindinspectie en overdracht: met een glimlach

De dag is eindelijk daar! Na maanden van voorbereiding is het nu zover: de overdracht en eindinspectie van jouw huis. Natuurlijk begeleiden we je ook bij deze laatste stap. Samen met de koper bekijken we nog één laatste keer of alles in orde is. Daarna gaan we naar de notaris voor de sleuteloverdracht en is het feest: jouw verkoop is succesvol afgerond! Jij kunt nu beginnen aan een nieuw hoofdstuk in jouw leven. We wensen je veel woongeluk en uiteraard staan we ook na de overdracht nog voor je klaar.

Tip: Vergeet niet om je in te schrijven voor ons ambassadeursprogramma. Hiermee help je ook andere woningverkopers aan een fijne en succesvolle verkoop.

Klaar voor de samenwerking?Wij ook.

Neem direct contact op

Klaar voor de samenwerking?<span>Wij ook.</span>