Zorgeloos jouw perfecte STEK vinden

Je bent op zoek naar je eerste huis, of je bent toe aan de volgende stap in jouw woonavontuur in Groningen. Wat je situatie ook is, het kopen van een huis is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je koopt een huis meestal voor langere tijd, omdat het een plek is waar je jouw leven wilt opbouwen. Dan wil je wel de zekerheid en het vertrouwen dat je de juist beslissing maakt. In de huidige woningmarkt kan het aankopen van een woning in Groningen een hele uitdaging zijn. De vraag naar woningen is groot, terwijl het aanbod beperkt is. Hierdoor zijn huizen vaak snel verkocht en moet je overbieden, vaak zonder succes. Hoe zorg je er dan toch voor dat jij jouw droomhuis vindt?

Neem direct contact op

Wij gaan voor een succesvolle aankoop!

Gelukkig zijn wij er om je te helpen als jouw aankoopmakelaar. Wij zijn betrokken, nemen de tijd om naar je te luisteren en geven eerlijk advies. Op die basis werken we samen om de perfecte stek voor jou te vinden én succesvol aan te kopen.

Onze toegevoegde waarde

Onze aankoopbegeleiding gaat verder dan het zoeken, onderhandelen en afronden van de koop. Wij nemen je het hele proces uit handen, zodat jij in alle rust de juiste keuzes kunt maken. Door onze persoonlijke betrokkenheid en voortdurende beschikbaarheid kunnen we snel schakelen waar dat nodig is. Met een uitstekende kennis van de huizenmarkt in Groningen zorgen wij ervoor dat je de beste deal krijgt. Kortom, samen streven we ernaar dat jij vol vertrouwen jouw droomhuis aankoopt

Mogen wij jou helpen bij het vinden van jouw ideale woning?

Of ben je nog niet overtuigd? Neem ons dan eenmalig mee op bezichtiging, zodat we onze toegevoegde waarde kunnen laten zien. Volledig kosteloos en je zit nergens aan vast. Ben je enthousiast?

Dan begeleiden we je graag van A tot STEK!

Wij gaan voor een succesvolle aankoop!

Vertrouw op je gevoel, wij zorgen voor de rest.

Van A tot STEK.
Stappenplan tot jouw droomwoning

Wat zijn jouw wensen?

Het aankopen van een huis kan in de huidige markt erg lastig zijn. Daarom is het fijn om dit niet alleen te hoeven doen. Wij zijn bekend met de lokale woningmarkt en helpen je met het maken van de juiste keuze. We zullen in een persoonlijk gesprek jouw woonwensen in kaart brengen en kijken of dit past in het financiële plaatje. Op basis van deze wensen maken we een zoekprofiel aan en gaan we actief op zoek naar woningen die hierop aansluiten.

Bezichtigingen en gevoel

Hebben we een prachtig huis gevonden dan zullen we daar zo snel mogelijk een bezichtiging inplannen. We gaan samen uitgebreid het huis bekijken. Tijdens de bezichtiging letten wij op de staat van de woning, zodat jij je een voorstelling kunt maken van de inrichting en de mogelijkheden. Met deze aanpak ontwikkel je een beter gevoel voor de woning en kun je beoordelen of dit echt jouw ideale thuis is. Daarnaast zullen we aandacht besteden aan de omgeving en buurt. Hierdoor kan je weloverwogen besluiten of je hier zou willen wonen of toch nog even verder wilt kijken.

Onderhandelingen

Je ben erg enthousiast over een huis, maar wat dan? Wat ga je bieden? We zullen samen alle plus- en minpunten op een rijtje zetten en samen een biedingsstrategie bepalen. Niet alleen de prijs is hierin belangrijk, maar ook de voorwaarden. Wij zullen namens jou de onderhandelingen op ons nemen en jou van elke stap van dat proces op de hoogte houden. Door onze ervaring kunnen wij scherpe onderhandelingen voeren, zodat we voor jou een zo goed mogelijk resultaat behalen. Wij hebben geen roze bril op en staan we met beide benen op de grond.

UitSTEKend

Gefeliciteerd, we hebben overeenstemming bereikt over jouw ideale stek. Voordat je de koopovereenkomst gaat tekenen, hebben wij alle belangrijke stukken gecontroleerd om zeker te weten dat alles klopt. Na de ondertekening is het vaak nog even wachten op de overdracht en moet er van alles geregeld worden. In deze periode staan wij natuurlijk ook voor jou klaar. Op de dag van de sleuteloverdracht zullen we samen de laatste inspectie van het huis doen. Als alles is zoals we hebben afgesproken, gaan we snel door naar de notaris voor de overdracht. Eenmaal met de sleutel in de hand kan het verhuizen beginnen. Dit is voor ons niet het einde van het contact. Wij blijven natuurlijk beschikbaar voor al jouw woonvragen!

 
 

Klaar voor jouw zoektocht?Wij ook.

Neem direct contact op

Klaar voor jouw zoektocht?<span>Wij ook.</span>